Naše knihy

Váš e-mail *

Ochrana osobních údajů

Úvod » Ochrana osobních údajů

Společnost Nakladatelství Paseka s.r.o., se sídlem Chopinova 4, 120 00 Praha 2, IČ 26200449, oddíl C, vložka 79160, 18.9.2000, vedená u Městského soudu v Praze zpracovává v případě vaší poptávky zboží či služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:

- jméno a příjmení

- adresu

- emailovou adresu

- telefon

Jméno, příjmení, adresu, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro zpracování vaší objednávky. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou společností Nakladatelství Paseka s.r.o. zpracovávány po dobu jednání o smlouvě a uzavření smlouvy mezi vámi a Nakladatelstvím Paseka s.r.o. nejdéle 3 roky od vaší poslední objednávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Pro účely zasílání newsletterů zpracováváme pouze e-mail a jméno.

Zpracování osobních údajů je prováděno společností Nakladatelství Paseka, s.r.o. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje kupujícího budou zpracovávat pouze pověření zaměstnanci prodávajícího.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

- požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

- požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

- vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

- požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,

- v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Jméno

Heslo

Zapomněli jste Vaše jméno a heslo?

Tyto webové stránky používají soubory cookies. Používáním těchto stránek souhlasíte s jejich použitím.