Naše knihy

Váš e-mail *

Ochrana osobních údajů

Úvod » Ochrana osobních údajů

Společnost Nakladatelství Paseka s.r.o., se sídlem Chopinova 4, 120 00 Praha 2, IČ 26200449, oddíl C, vložka 79160, 18.9.2000, vedená u Městského soudu v Praze zpracovává v případě vaší poptávky zboží či služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:

- jméno a příjmení

- adresu

- emailovou adresu

- telefon

Jméno, příjmení, adresu, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro zpracování vaší objednávky. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou společností Nakladatelství Paseka s.r.o. zpracovávány po dobu jednání o smlouvě a uzavření smlouvy mezi vámi a Nakladatelstvím Paseka s.r.o. nejdéle 3 roky od vaší poslední objednávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Zpracování osobních údajů je prováděno společností Nakladatelství Paseka, s.r.o. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje kupujícího budou zpracovávat pouze pověření zaměstnanci prodávajícího.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

- požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

- požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

- vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

- požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,

- v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Jméno

Heslo

Zapomněli jste Vaše jméno a heslo?