📢 Bohužel nás postihl výpadek platební brány, objednávky posílané Poštou/Zásilkovnou lze platit pouze bankovním převodem. Omlouváme se za komplikace a děkujeme za trpělivost. 📢

Taška zatím zeje prázdnotou.

Zásady ochrany osobních údajů

Společnost Nakladatelství Paseka s.r.o., se sídlem Chopinova 4, 120 00 Praha 2, IČ 26200449, oddíl C, vložka 79160, 18.9.2000, vedená u Městského soudu v Praze zpracovává v případě vaší poptávky zboží či služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:

– jméno a příjmení

– adresu

– emailovou adresu

– telefon

Jméno, příjmení, adresu, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro zpracování vaší objednávky. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou společností Nakladatelství Paseka s.r.o. zpracovávány po dobu jednání o smlouvě a uzavření smlouvy mezi vámi a Nakladatelstvím Paseka s.r.o. nejdéle 3 roky od vaší poslední objednávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Pro účely zasílání newsletterů zpracováváme pouze e-mail a jméno.

Zpracování osobních údajů je prováděno společností Nakladatelství Paseka, s.r.o. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje kupujícího budou zpracovávat pouze pověření zaměstnanci prodávajícího.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

– požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

– požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

– vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

– požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,

– v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.