Lahůdková kuchyně - sleva
Janků-Sandtnerová Marie
Lahůdková kuchyně - sleva
V eshopu jsme titul vyprodali, ale zkuste vaše oblíbené knihkupectví
Proslulá autorka kuchařských knih se v publikaci Lahůdková kuchyně, která vyšla poprvé v roce 1949, zaměřila na úpravu studených lahůdkových pokrmů, které lze připravit nejen jako předkrmy před hlavním jídlem, ale i k různým domácím oslavám a večírkům. V knize nalezneme množství receptů na přípravu pomazánek a obložených chlebíčků, majonéz, paštik, ryb, studených polévek, omáček, masových specialit, zeleninových mís a salátů, sýrů, sladkých zákusků a mnoha dalších lahůdek.
Datum vydání: 22.03.2010
Formát: 130x200
Počet stran: 216
Vazba: vázaná
ISBN: 978-80-7432-030-9
Janků-Sandtnerová Marie
Marie Janků-Sandtnerová (1885–1946) byla česká učitelka, autorka kuchařských příruček a propagátorka zdravé výživy. Její kuchařky se dočkaly mnoha vydání a dodnes jsou velmi oblíbené.
Ukázka z knihy, 57 kB
Nenalezli jste potřebné informace? Zeptejte se nás!